REVIEWS

“Op 11/10/19 heb ik mijn allereerste fotoshoot gedaan voor mijn bedrijf en deze was met Tessa. Wat heb ik een leuke en gezellige dag gehad, met vrolijke oude vrouwtjes en veel gelach! Na deze geweldige shoot zag ik het eindresultaat en wat gaaaf!! Ik kan er niet over ophouden.
Super tips heb ik gehad van Tessa toen ik weer eens een ongemakkelijke houding aannam. Ook wist ze heel goed het ik het eindresultaat in mijn hoofd had en kon dit dan ook mooi in beeld brengen.
 
Thanks Tessa voor de leuke shoot en de geweldig mooie foto’s!”
 
– Celina, CeCe. Graphic Design

[Business shoot]

“Ik ben zo blij met mijn foto’s! Af en toe een beetje thuis selfies maken haalt het niet bij de prachtige kleuren en spontane blikken die jij hebt vastgelegd 🙂
 
Vanaf het eerste gesprek waarin ik mijn wensen en vragen deelde, voelde ik mij al bij je op mijn gemak. Jij hebt echt oog voor goede houdingen, mooie achtergronden en kleuren. Ik heb voorlopig weer meer dan genoeg mooie, consistente en spontane foto’s voor mijn Instagram-feed en website, dankjewel Tessa!”
 
– Lotte, Lots of Marketing

[Business shoot]

“De fotoshoot bij Tessa heeft iets in me los gemaakt. Sowieso stelt ze je op je gemak door een kennismaking vooraf via Skype en gezellig te kletsen tijdens de shoot, maar de échte waarde van zo’n shoot zag ik toen ze tussendoor een gemaakte foto aan me liet zien. Ik zag mezelf met de foto’s gewoon naar het volgende level getild worden. Ik voelde ineens de waarde die ik te bieden heb en besloot mezelf niet langer klein te houden. Een shoot bij

Tessa geeft je dus een enorme boost in je zelfvertrouwen, júist als je voor de camera staan en zichtbaar zijn eigenlijk best spannend vindt.”

– Simone, SuperTiny

[Business shoot]

“Ik vind poseren voor de camera altijd lastig en een beetje ongemakkelijk. Kijk ik niet gek, lach ik niet te overdreven? Maar tijdens de shoot met Tessa kon ik me niet eens ongemakkelijk voelen! Ze was heel aardig, liet me lachen en flirten met de verlichtingspaal en zorgde ervoor dat ik leuk en spontaan op de foto stond.

Ik kreeg de foto’s ook razendsnel opgestuurd en ze waren erg mooi in haar eigen stijl bewerk! Dankjewel Tessa, het was fijn shooten met jou!”

– Frederique, Frederique Illustratrions

[Business shoot]

“Tessa laat je spontaan stralen!

Mijn ontmoeting met Tessa was gelijk vrolijk. Ze stelt je erg op je gemakt, stelt zich open op en bekijkt de mooie plekken voor de foto’s. Ze laat je zien wat ze heeft geschoten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Ik ben heel blij met de foto’s en krijg er veel complimenten over. Tessa, bedankt!!”

– Yvonne, The Writing Woman

[Business shoot]

“Het was een ontzettend leuke newborn shoot! Tessa straalt veel enthousiasme en vrolijkheid uit, dit zorgde voor een ontspannen sfeer. We zijn heel erg blij met het resultaat.”

– Sebastian, Lieke en Melle

[Newborn shoot]

“De fotoshoot met Tessa liep super vlot! Ze wist duidelijk wat ze voor ogen had en stuurde mij goed aan. Daarnaast gaf ze ook zeker ruimte voor mijn inbreng. 

Ze had de foto’s snel bewerkt en gelijk naar mijn smaak want ze had van tevoren en tijdens de shoot goed gevraagd wat ik graag wilde. Ook van tevoren vroeg ze je de juiste vragen zodat we goed voorbereid waren. 

Dankjewel Tessa, ik ben erg blij met de foto’s!”

– Debra, Dsocials

[Business shoot]