OVER MIJ

Foto door Iris Oost, eigen bewerking.

Aangenaam! Ik ben Tessa de Vries, en ik fotografeer met veel plezier mooie mensen, dieren en momenten. Ik word er blij van om mensen blij te maken met mooie beelden van zichzelf of van bijzondere momenten. 

Vol enthousiasme en spanning kocht ik ooit mijn eerste camera: een Sony compactcamera. Maar ik realiseerde dat ik meer wilde dan de camera aan kon. Daar kwam mijn spiegelreflex! Al mijn vrienden en familieleden moesten er aan geloven: Niemand ontkwam aan mij en mijn spiegelreflex camera. Daar heb ik veel van kunnen leren. 

Naarmate ik meer fotografeerde en meer fotografie deelde via social media realiseerde ik mij dat ik dit niet alleen als hobby wilde doen. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in het vastleggen van ambitieuze ondernemers. Ik help graag met het creëren van een beeldbank om hun eigen merk te versterken. Wat ik hier zo leuk aan vind? Elke ondernemer heeft een eigen passie en kracht, ik vind het ontzettend tof om die eigenheid vast te leggen op beeld.

In deze tijd is personal branding belangrijker dan ooit. Het zorgt voor vertrouwen en authenticiteit. Maar jezelf online presenteren kan lastig zijn, daarom help ik ondernemers graag om zichzelf online op de kaart te zetten door middel van professionele beelden.

Naast ondernemers fotograferen beleef ik er ook veel plezier aan om gezinnen en stellen vast te leggen, dit doe ik ook af en toe. Shoots als deze stralen zoveel liefde uit dat ik zelf ook gelukkig van word om dit te mogen fotograferen. Een mooie herinnering meegeven waarop teruggekeken kan worden is waar ik blij van word.

Foto door Antoinet Murier, eigen bewerking.